Kalmasiivous eli Kuolinsiivous Tampereella ja Pirkanmaalla sekä Hämeenlinnassa.

Turusen Teho- Ja Erikoissiivous Oy on luotettava kumppani, joka tarjoaa laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua kiinteistöjen kalmasiivouksessa. Kokenut tiimi ymmärtää tilanteiden vaatiman herkkyyden ja ammattitaidon. He ovat valmiita vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti akuutteihin tarpeisiin, olipa kyse sitten kuolinpaikan, onnettomuuden tai muun traumaattisen tapahtuman jättämien jäännösten siivoamisesta.

Tarjoamamme palvelu ulottuu kiireellisestä tilanteen arvioinnista ja suunnittelusta aina lopulliseen siivoukseen ja desinfiointiin, sekä vahingoittuneiden materiaalien kaatopaikalle kuljetukseen asti. Yrityksen käyttämät menetelmät ja välineet ovat tehokkaita ja turvallisia, ja ne täyttävät kaikki alan vaatimukset ja standardit. Lisäksi yritys kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä ja toimii diskreetisti ja hienotunteisesti kaikissa tilanteissa.

Turusen Teho- Ja Erikoissiivous Oy

Kalmasiivous palvelu:

Kalmasiivous ja Kuolinsiivous Tampere

Nopea päivystys!

Tiedämme, että kalman aiheuttamat tilanteet vaativat välitöntä toimintaa. Siksi olemme valmiina palvelemaan sinua varhain aamusta iltamyöhään 06:00-23:00

Ilmainen arviokäynti

Ennen työn aloittamista käymme tutustumassa kohteeseen ja annamme selkeän arvion työn kestosta sekä kustannusarvion.

Ammattimainen toiminta

Käytämme työssämme ammattivälineistöä, puhdistusaineita ja suojavarusteita varmistaaksemme tehokkaan ja turvallisen siivouksen.

Kokonaisvaltainen siivous

Huolehdimme kaikista tarvittavista toimenpiteistä, mukaan lukien kemiallinen hajunpoisto, desinfiointi ja tarvittaessa huoneiston otsonointi.

Rakenteiden poisto

Tarvittaessa poistamme vaurioituneet rakenteet, kuten lattiapinnat, ja huolehdimme niiden asianmukaisesta hävittämisestä.

Roskien pois kuljetus

Luonnollisesti, hävitämme kaikki vahingoittuneet materiaalit kuljetuskalustollamme kaatopaikalle.

Raportointi

Tarvittaessa laadimme raportin kohteesta, joka sisältää vahinkojen laajuuden ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Kalmasiivous / kuolinsiivous Päivystys:

Ota välittömästi yhteyttä päivystykseemme ja kerro tilanteestasi. Palvelemme sinua 06:00-23:00, jotta voimme auttaa sinua akuutissa tilanteessa nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Älä epäröi ottaa yhteyttä Turusen Teho- Ja Erikoissiivous Oy:hyn, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista kalmasiivouspalvelua Tampereella ja Pirkanmaalla. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat meille ensisijaisen tärkeitä.